Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Отвъд пределите на обичайното

Ботаническата градина в София за пореден път се превърна в манеж на необичайността и забавлението. Двигателят, отвел любопитните гости към екстравагантната реалност, отново бе уд

The Phone Call: Обаждането, което събира приятели

Футболните мачове не са просто спортни двубои пред публика и всеки кръг от Шампионска лига не е само поредното зрелищно футболно събитие. За истинските фенове на футбола всеки мач е емоция, преживяване, споделяне с приятели и лесно може да се превърне в легендарен, ако се гледа в добра компания, с бира в ръка и в подходяща обстановка.

ХУЛИО ИГЛЕСИАС представя “MÉXICO & AMIGOS”

Колекцията излиза на 05/05 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. “MÉXICO& AMIGOS” e първият албум-колекция с дуети в легендарната 49-годишна звукозаписна кариера на Хулио Иглесиас.

5 Години Премиум Рали София - Свети Влас!

През 2017-та година едно от най-атрактивните събития в България, а вече и в съседките ни Гърция, Сърбия и Румъния, Премиум Рали София - Свети Влас навършва 5 години!

РАБОТИЛНИЦИ ЗА ДЕЦА, ПОСВЕТЕНИ НИ ОТКРИТИЯТА НА АЙНЩАЙН

Интерактивните занимания ще се проведат по повод премиерата на първата игрална поредица по National Geographic „Геният“, която разказва за живота и научните постижения на великия физик

ПАРАСКЕВА ДЖУКЕЛОВА, ЖОРЕТА НИКОЛОВА И НОМИНИРАНИЯТ ЗА „АСКЕЕР” ИВАН ЮРУКОВ СА „ДОБРИ ХОРА” В НАРОДНИЯ ТЕАТЪР

ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО ПО ТЕКСТ НА НАЙ-ПОСТАВЯНИЯ АМЕРИКАНСКИ ДРАМАТУРГ ДЕЙВИД ЛИНДЗИ-АБЕР Е НА 24 АПРИЛ НА КАМЕРНА СЦЕНА

Българин стана „Фотограф на годината“

Генчо Петков получи най-много точки от потребителите и журито на онлайн конкурса VIPA 2016

Холивудския актьор Джеръми Айрънс подкрепя еко инициатива

В Деня на водата – 22 март „Грийнпийс" и „За Земята" дадоха старт на кампанията за ограничаване на замърсяването с пластмаси. Инициативата в глобален мащаб бе подкрепена от холивудския актьор Джеръми Айрънс.

Световноизвестният испански драматург Хуан Майорга ще гледа своята пиеса „Хамелин“ утре в София

„Хамелин“ е дипломен спектакъл на младия режисьор Александра Петрова. Постановката има две номинации за наградите "Икар 2017" в категорията "Дебют" - за режисурата на Александра Петрова и за актьорското изпълнение на Мартин Христов.

Фотографи от световна величина разкриват тайните си у нас

Специалните гости на VIPA 2016 ще направят класове по фотография в дните след събитието

С изложба на Васил Тенев стартира ARTE арт форум

Новото спа бижу във Велинград е място за срещи на духа с красотата

ИЗСЛЕДВАНЕ! Знае ли какво е пълноценен живот българинът

На първо място по важност българинът поставя здравето на своите близки. Едва на 8-мо и 9-то място се нареждат финансовата обезпеченост и независимост.

Образите на любовта във февруарския брой на HELLO! България

Любовта е дума с много значения, но помежду им съществуват силни връзки. Именно тях проследихме и разказахме на страниците на февруарския брой на списание HELLO! България...

Ново начало! Представяме ви първия луксозен месечен брой на HELLO! България!

Имаме огромното удоволствие да ви представим първия .луксозен месечен брой на списание HELLO! България. Всичко в него е специално и това се забелязва още от корицата, на която ви посрещат щастливите и влюбени Алек и Хилария Болдуин! В едно ексклузивно интервю и фотосесия ще ви покажем поглед към вълшебния и хаотичен свят на семейството.

prev

Анкета