Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

LG E7 Picture-on-Glass OLED TV бе отличен с три награди

Изявеният LG E7 OLED TV беше коронован за "2017 King of TV" в 14-та годишна „CE Week TV Shootout™”. Той се изяви в конкурс между други шест водещи 4K Ultra HD телевизионни модела по време на „CE Week“ в Ню Йорк. Това е четвъртата поредна година, в която LG OLED печели признанието на „CE Shootout Week“, а за първи път един прои

ЛЕГЕНДАРНИЯТ БРАНД FOREVER 21 ОТВАРЯ ВТОРИ МАГАЗИН В СОФИЯ

Миналата година една от най-големите специализирани търговски вериги за стоки на дребно започна експанзията си в Източна и Централна Европа именно от България.

Митовете оживяват със „Скандинавска митология“ от Нийл Геймън

Никога, никъде и никой не ви е разказвал скандинавските митове и легенди по-увлекателно!„Скандинавска митология“ ще ви пренесе в земите на далечния север и ще съживи света на богове и великани.

Образите на любовта във февруарския брой на HELLO! България

Любовта е дума с много значения, но помежду им съществуват силни връзки. Именно тях проследихме и разказахме на страниците на февруарския брой на списание HELLO! България...

Ново начало! Представяме ви първия луксозен месечен брой на HELLO! България!

Имаме огромното удоволствие да ви представим първия .луксозен месечен брой на списание HELLO! България. Всичко в него е специално и това се забелязва още от корицата, на която ви посрещат щастливите и влюбени Алек и Хилария Болдуин! В едно ексклузивно интервю и фотосесия ще ви покажем поглед към вълшебния и хаотичен свят на семейството.

От нова година HELLO! България с нов облик

На 10 януари 2017 излиза първото месечно издание на най-авторитетното списание за известни личности.

LADY GAGA СЕ ЗАВРЪЩА С НОВИЯ АЛБУМ "JOANNE"

Денят на световната премиера е 21-ви октомври, 2016 г. Стартират предварителните поръчки на албума на физически носител.

Класическият исторически романс се завръща с „Бляскавият двор“ на бестселъровата авторка Ришел Мийд

Любимата на всички авторка на романтични книги („Академия за вампири”, „Кръвни връзки“) Ришел Мийд се завръща с нова поредица – „Бляскавият двор”.

Philips 65PUS7601 признат за най-добрия телевизор в Европа за 2016-2017 г. от EISA

Иновативният 4K UHD LED телевизор Philips 65PUS7601 спечели EISA наградата за най-добър телевизор с голям екран в Европа за 2016 – 2017 г. от Европейската асоциация за образ и звук (European Imaging & Sound

Намаляването на стреса при младите родители – напълно възможно

Жената, която помогна на Синди Крофърд, Джоди Фостър, Калиста Флокхарт да се справят с първите месеци на майчинството, вече помага и на българските майки.

Huawei представи две лимитирани Swarovski версии на своя смартчасовник

Изненадите от Huаwei тази седмица продължават по зашеметяващ начин. По време на технологичното изложение CES 2016, което се провежда тази седмица в Лас Вегас, китайската технологична компания представи две нови версии на своя смартчасовник: HUAWEI WATCH Jewel и HUAWEI WATCH Elegant. Двата лимитирани дизайна са създадени в сътрудничество с водещата бижутерска компания Swarovski и бележат началото на една нова линия в стратегията на компанията – да се фокусира върху дамите.

Джиджи Хадид е новото рекламно лице на колекцията на Tommy Hilfiger

Като част от новата визия на Tommy Hilfiger за жени, супермоделът и звезда в социалните медии Джиджи Хадид ще представи своята първа колекция, включваща дрехи, обувки, аксесоари и аромат, създадени в сътрудничество с дизайнера...

Andrews/ обяви летните си намаления

Andrews/ пожелава красиво fashion лято на своите клиенти със специален подарък...

Alcott Strand облече смелчаци на своето официално откриване

За първи път в България моден бранд стъпва с нестандартна кампания

prev

Анкета