Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Миранда Кер сподели първи снимки от сватбата си с Еван Шпигел

17.07.2017

Миранда Кер се вдъхнови от стила на една от легендарните красавици на Холивуд – Грейс Кели, за сватбата си с Еван Шпигел през май. 34-годишната австралийка извървя пътеката до олтара в неповторима сватбена рокля на Dior Haute Couture, творение на първата жена творчески директор на Диор – Мария Грация Кюри.

Булката сподели пред Vogue, че визията ѝ е вдъхновена от Грейс Кели и нейната красива рокля, с която казва „да“ на принц Рание през 1956. „Рокля, която те покрива напълно, създава чувство за чистота и мистерия“.

„Забавлявах се с модата и преди бях по-дива, свободна, бохем. Но в този период от живота ми, стилът ми е по-улегнал. Най-големите ми източници на вдъхновение винаги са били Грейс, Одри Хепбърн и моята баба, която на 80 години беше шик без усилия: с хубав панталон, бяла блуза, шал и лек ток.“

Миранда и Еван (27) се ожениха през май пред 45 гости в двора на техния калифорнийски дом. Булката влезе под звуците на една от любимите ѝ песни – Spiegel im Spiegel на Arvo Part. Шестгодишният син на Миранда – Флин, носеше пръстените и се присъедини към своята майка и втория ѝ съпруг за първия им танц. Кер, която прекара медения си месец с Шпигел във Фиджи, разкри, че се разплакала, докато казвала брачната си клетва.

Тя сподели още, че нейната майка и баба са се разплакали, когато са я видели в роклята. „Честно казано, не мога да си представя по-красива сватбена рокля“, заяви Миранда. Тя разказа, че навремето нейната баба ѝ споделя: „Миранда, мъжете имат силни визуални възприятия. Важно е да изглеждаш добре.“ И по-всичко си личи, че моделът се вслушва в съветите ѝ.

Фото: Instagram/@mirandakerr


Анкета