Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Лепа Брена празнува сребърна сватба

19.07.2017

 

С възхитително пищно парти иконата на сръбската сцена Лепа Брена и съпругът й известният сръбски тенисист Слободан Живойнович – Боба, отпразнуваха четвърт век от заветното „Да“. Специално за прекрасния повод легендарната певица, която ще изнесе концерт в София на 18 декември в Арена Армеец и ще зарадва всички свои фенове в Лондон на 29 септември в зала Troxy, посрещна над 300 гости в семейното имение на знаменитата двойка в Белград.

Брена и Боба посрещнаха куп известни личности на грандиозното тържество, сред които много изпълнители, артисти, спортисти, бизнес партньори и разбира се, близки техни приятели. На партито, което продължи до малките часове на нощта, присъстваха и синовете на двойката – Стефан, Филип и Виктор. Стилната четириетажна торта за събитието бе специален подарък за двете звезди от най-доброто сладкарско ателие в Западната ни съседка.

„С Боба имахме късмета да израстваме заедно през този брак – смяхме се, плакахме, през всичко минахме двамата. Сближиха ни не само хубавите моменти, които преобладаваха, но и лошите, като отвличането на сина ни, разпадането на страната ни, смъртта на родителите…“ – искрено споделя Лепа Брена. „Никой не е съвършен, но когато обичаш някого заедно с недостатъците му – казват, че това е истинската любов!“ – допълва сръбската икона, която вече 35 години е на върха.

Концертът на Лепа Брена в Лондон е на 29 септември в зала Troxy. Билетитие са вече в продажба и могат да бъдат закупени на цени от 35 до 60 паунда. Вратите отварят в 20:00, а началото на събитието е в 21:00 часа.

За всички фенове на Лепа Брена у нас, концертът й в София ще е на 18 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева. 


Анкета