Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Massari идва на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

20.07.2017

Името на знаменития изпълнител, който ще се качи на голямата сцена на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София е повече от добре познато, именно Massari. Ливанско-канадската поп звезда ще закрие концерта в столицата, изпълнявайки хитовите си песни на площад Александър Батенберг“ на 16-ти септември.

Роденият в Бейрут изпълнител започва своята музикална кариера през 2001 година, а днес е утвърден като един от най-добрите независими поп певци в Канада, постигнали международен успех. Massari притежава голяма международна фен мрежа с над 2 милиона почитатели във Facebook. Ключът към неговия успех е специфичното му звучене, съчетаващо музика от Близкия Изток в едно със съвременната поп музика. R&B баладата на изпълнителя - “Real Love”му носи освен голям успех, но и номинацията за любим канадски изпълнител. През 2017 година издава и третия си албум „Beirut”, който включва хитовите му песни “Done Da Da”и “So Long”, които ще имаме възможността да чуем на живо и на концерта в София.

Всички фенове, които участват в игрите на Facebook страниците на Coca-Cola Happy Energy Tour и The Voice of Summer Tour ще имат уникалния шанс да спечелят пропуск, който да ги постави на метри както от любимите български изпълнители, така и от поп звездата Massari. Актуална информация за датите, локациите и подробности за наградите може да следите на страниците на социалната мрежа.

 

 


Анкета