Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

LG E7 Picture-on-Glass OLED TV бе отличен с три награди

25.07.2017

 

 

Изявеният LG E7 OLED TV беше коронован за "2017 King of TV" в 14-та годишна „CE Week TV Shootout™”. Той се изяви в конкурс между други шест водещи 4K Ultra HD телевизионни модела по време на „CE Week“ в Ню Йорк. Това е четвъртата поредна година, в която LG OLED печели признанието на „CE Shootout Week“, а за първи път един производител получава водещата позиция във всички три категории. 65-инчовият телевизор LG E7 OLED съчетава в себе си уникалния форм-фактор на Picture-on-Glass дизайна, несравнимата производителност на изображенията чрез технологията OLED, впечатляващ звук от Dolby Atmos аудиото, както и ненадминат висок динамичен диапазон (HDR), благодарение на който телевизорът постига изключителна картина и несравнимо качество по отношение на домашното кино преживяване.


„CE
Week TV Shootout е ежегодно събитие, което изправя един срещи друг най-впечатляващите модели телевизори на водещите производители, определяйки най-добрите от тях. През 2017 събитието отличи най-добрите продукти в три категории – „Studio Lighting & Home Theater“, „HDR“ и „Streaming Performance“. Съдиите оцениха всеки телевизор въз основа на няколко ключови критерия, включително съотношението между контраст, наситеност на цветовете и цветовия обем, както и колориметрията и чистотата на картината при движение. За да се осигури равнопоставеност за всички производители, всеки телевизор в конкурса бе закупен от верига магазини на дребно, след което е проверен независимо от създаелите си и накрая оценен от експерти в областта на видеорекламата.


"Радваме се да бъдем първата и единствена телевизионна марка, която ще получи тази чест за четвърта поредна година", каза Брайън Куон, президент на LG Electronics Home Entertainment Company. "Винаги сме били горди от това, че сме първите, които предлагат технологията OLED и аудиото Dolby Atmos, но винаги е удоволствие да чуем и от експертите, които потвърждават, че телевизорите на LG са без аналог и категорично заемат първото място в индустрията."


Новата гама телевизори LG 2017 OLED се състои от следните модели: 77 и 65-инчови модели W7, 77 и 65-инчови модели G7, 65 и 55-инчови модели E7, 65 и 55-инчови модели C7, както и 65 и 55-инчови модели B7. Всеки модел от серията 2017 притежава несравнимата способност на OLED да възпроизвежда най-реалистичните изображения, с перфектни черни цветове, безкраен контраст, разширена цветова гама и още по-широки ъгли на гледане.Анкета