Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Кириакос Георгиу ще разтапя и българските сърца

27.07.2017

Хитовият гръцки изпълнител Кириакос Георгиу ще плени публиката в Зала 1 на НДК. На 29 септември най-горещото попълнение на сцената в южната ни съседка ще излезе непосредствено преди поп дивата Деспина Ванди. Атрактивният секссимволще разтопи женските сърца с уникалния си тембър, завладяващо присъствие и с чувствените си поп и денс парчета.

 

Георгиу, който е една от най обещаващите звезди в Гърция, е безспорен любимец на публиката и у нас. Освен че има редица успешни съвместни проекти с едни от най-големите гръцки изпълнители - Ана Виси, Елена Папаризу, Пантелис Пантелидис, Костас Мартакис и др., 23-годишният талант наскоро записа лятно хитово парче с българската певица Анелия. Песента „Кажи ми“ събра рекордните 3.5 милиона гледания за изключително кратко време и се превърна в любим летен сингъл на феновете.

 

Сега иконата на гръцката музика Ванди и очарователният Кириакос Георгиу се събират, за да подарят на родната публика една запомнящата се вечер с едно наистина емоционално шоу.

 

Концертът на Деспина Ванди, на която певицата ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес,, ще е на 29 септември в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа.


Анкета